Soltvadkert

2020.10.31. 07:00

A városért végzett munkájukat ismerték el

Városi elismeréseket adott át Temerini Ferenc, Soltvadkert polgármestere a település nevének öregbítéséért sokat dolgozó személyeknek egy közelmúltban rendezett önkormányzati ülésen.

Barta Zsolt

Temerini Ferenc adta át a díszpolgári címet Lehoczki Ferencnek

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Barta Zsolt

A Soltvadkert Város Díszpolgára címet idén Lehoczki Ferenc Sándor, a település korábbi polgármestere kapta, aki több évtizeden át önkormányzati képviselőként, alpolgármesterként, majd polgármesterként dolgozott Soltvadkertért.

A város elöljárósága Soltvadkert Városért kitüntető címet adományozott dr. Szlovák Ibolya Ágnes házi gyermekorvosnak.

A város vezetése Az Év Sportolója díjat adományozta, és százezer forint pénzjutalomban részesítette Pap Róbertet sportolói helytállásáért, a Soltvadkerti TE labdarúgójaként kifejtett kimagasló teljesítményéért és elért eredményeiért.

Soltvadkert Város Sportjáért Posztumusz díjban részesítették Szilasi Zoltánt, kiemelten a férfikézilabda-sportág soltvadkerti meghonosítása érdekében elhivatottan végzett, áldozatos edzői és sportmenedzseri munkásságáért.

Az önkormányzat Az Év Vállalkozója díjban részesítette Schautek Ottó lakatosmestert több évtizeden át végzett kiemelkedő vállalkozói tevékenységéért.

A város vezetése megkülönböztetett figyelmet fordít a pedagógusok elismerésére. Minden évben több nevelő kap elismerés. Így az idén az elöljárók Pro Scole kitüntetést adományoztak és egyhavi bruttó illetményének megfelelő jutalomban részesítették Dóra Ferenc Tiborné és Font Lajosné tanárokat nyugdíjba vonulásuk alkalmából.

Életpályájuk elismeréseként az önkormányzat szintén a Pro Scole kitüntetést adományozta és egyhavi bruttó illetményének megfelelő jutalomban részesítette Köhlerné Schiszler Ágnes Irén, Árkiné Szénási Éva, Szalai Piroska és Szentgyörgyi Pálné óvónőket.

Temerini Ferenc adta át a díszpolgári címet Lehoczki Ferencnek
Fotó: Barta Zsolt / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában