KECSKEMÉT

2020.09.23. 16:41

Parkolókat építenek, el kell állni az autókkal

Szeptember 28-tól elkezdik a gyeprácsos parkolók kialakítását a kecskeméti József Attila és a Bibó István utcákban, október végéig szakaszosan lezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell számítani – közölte szerkesztőségünkkel a Városrendészet.

Hraskó István

Fotó: Hraskó István

Első ütemben szeptember 28-tól, vagyis jövő hét hétfőtől a József Attila utca egy részét zárják le, ezért kérik a gépjárművezetőket, hogy legkésőbb hétfő reggel 8 óráig álljanak el a várakozási területről, hogy a munkálatokat elvégezhessék.

Mint megírtuk, a képviselő-testület múlt hét csütörtöki ülésén szavazta meg, hogy november 1-jétől a munkaügyi központ melletti Piszekút téren, a Juhar utcában, valamint a villanegyedben, konkrétan a József Attila, Hargita, Bihar, Bibó, Tihany utcákban is fizetni kelljen a parkolásért. Dr. Homoki Tamás alpolgármester már akkor jelezte, hogy a Városrendészet saját költségvetéséből beton gyeprácsos parkolókat alakít ki az aszfaltút mellett.

Fotó: Hraskó István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában