KALOCSA

2020.08.09. 13:02

Az iratok nélkül nem végzik el a vizsgálatokat

Gyakran fordul elő, hogy a betegek nem viszik magukkal az összes szükséges iratot a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kalocsai Szent Kereszt Kórházának rendeléseire.

Gábor János

Az utóbbi időben egyre gyakrabban fordul elő, hogy nem viszik magukkal az összes szükséges iratot a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kalocsai Szent Kereszt Kórházának rendeléseire érkező betegek, pedig ezek nélkül nem vehetnek részt a vizsgálatokon – hívja fel a figyelmet közleményében az intézmény.

Mint írták, a rendes ügymenethez három okirat együttes megléte szükséges. A tajkártya mellett a személyi igazolványra és az érvényes beutalóra is szükség van. Ezekhez a szabályokhoz határozatlan ideig még ragaszkodni fognak a vizsgálatokat végző asszisztensek és orvosok, így arra kérnek mindenkit, hogy indulás előtt ellenőrizze, hogy nála van-e az összes szükséges papír.

A kórház vezetése felhívta a betegek és a kísérők figyelmét, hogy az iratok együttes meglétét komolyan veszik, így azok, vagy közülük bármelyik hiányában elutasíthatják az adott vizsgálat elvégzését. A személyazonosító dokumentumokra és a beutalókra nemcsak a szakrendelésen való részvételhez, de az arra való személyes jelentkezéshez is szükség van – olvasható a kórház közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában