VIDEÓVAL

2020.07.31. 14:00

Bács-Kiskun megyei tanárnő lehet az Év online Szupertanára

A dusnoki Lehr-Juhász Mónika szoros versenyben van a Dívány internetes magazin által meghirdetett Ki legyen az év online szupertanára? szavazáson.

Bajáki Zsanett

A dusnoki Lehr-Juhász Mónika 22 éve tanít Fajszon és nemrég tudta meg, hogy belekerült a Dívány internetes magazin által meghirdetett Ki legyen az év online szupertanára? idei versenyébe. Az elkészült bemutatkozó kisfilmek alapján ezen a héten szerdától egész vasárnap éjfélig lehet egy internetes felületen szavazatokat leadni a jelöltekre.

Lehr-Juhász Mónika jelenleg két fővárosi tanárral vetekszik a díjért, amiben a legnagyobb tétel az általa tanított diákoknak járó egymillió forint értékű ajándék. A tanárnő ezt szeretné elhozni a tanintézménye és a diákjai számára.

Szavazni naponta lehet, ráadásul minden otthoni számítógépről, laptopról és telefonról leadható a voks. Drukkoljunk együtt a fajszi tanárnőnek és szavazzunk azért, hogy a díjból megvalósíthassák a diákokkal közös álmaikat!

https://indavideo.hu/video/Lehr-Juhasz_Monika_-_Szupertanar_2020_bemutatkozas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában