PIAC

2020.05.18. 19:12

Önkéntes szerepben is remekelnek a kecskeméti színészek

A Budai utcai piacról telefonon megrendelt élelmiszer ingyenes kiszállításban vesz részt a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház két kiváló színművésze: Szegvári Júlia és a Príma-díjas Pál Attila. Az önkénteskedő művészeknek köszönhetően, a korban hatvanöt év felett járó emberek is nagyobb biztonságban tudhatják magukat.

Bajáki Zsanett

Fotó: Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet

Pál Attila, a népszerű színművész önként vállalta a mindennapos házhoz szállítást, mert maga is szívügyének érzi az otthonukban rekedt, magukra vigyázni próbáló idős emberek sorsát.

A színművész ezzel a gesztussal szeretné meghálálni azt a sok jót, szeretetet, melyet az emberek, a színház közönsége sugároz felé, hiszen már évtizedek óta generációk töltik meg a nézőteret előadásain és izgatottan várják, hogy kedvenc színészük a színpadra lépjen.

A kialakult helyzetre való tekintettel, Pál Attila mellett Szegvári Júlia is azonnal csatlakozott az idősekre odafigyelők, gondoskodók táborához. A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház művészei teljes odaadással képviselik ezt a méltán szép megmozdulást és viszik városszerte a piacon megrendelt élelmiszereket. Ilyenkor a hatvanöt év feletti korosztályt képviselő emberek abba a szerencsés helyzetbe kerülnek, hogy nem csak személyesen találkozhatnak a színészekkel, de Pál Attila rögtönzött kis előadásaival egy kis vidámságot, egy kis megnyugvást, pillanatnyi békét költöztet az aggódó szívekbe. Élelmiszer rendelést a 0630/470-5056-os telefonszámon lehet leadni.

Fotó: Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában