Levegőfertőtlenítőket kapott a Margaréta Otthon a Mercedes-gyártól

Újabb plazmatechnológiás levegőfertőtlenítő készülékek érkeztek csütörtökön a kecskeméti Margaréta Idősotthonba, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. adományának köszönhetően.

Hraskó István

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. adományának köszönhetően újabb plazmatechnológiás levegőfertőtlenítő készülékek érkeztek a kecskeméti Margaréta Idősotthonba. Ezzel még fokozottabb biztonságban vannak az önkormányzat által fenntartott intézmény lakói és dolgozói. Az adományt Engert Jakabné alpolgármester és dr. Pataki Mariann, az ESZII intézményvezetője adja át.

Fotó: BUS CSABA

A négy készülék megvásárlásáról még áprilisban döntött a cég ügyvezetése. A berendezések jelenleg az egyik legmodernebb folyamatos levegőfertőtlenítési technológiát képviselik, és egyben a leghatásosabb védelmet képesek nyújtani a levegőben terjedő kórokozókkal szemben. Ezzel még fokozottabb biztonságban vannak az önkormányzat által fenntartott intézmény lakói és dolgozói – közölte az önkormányzat. Az átadáson jelen volt Engert Jakabné alpolgármester és dr. Pataki Mariann, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága intézményvezetője.

Az adományt Engert Jakabné alpolgármester és dr. Pataki Mariann, az ESZII intézményvezetője adja át
Fotó: Bús Csaba
Fotó: Bús Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában