Házhoz szállítás kérhető a kecskeméti piacról

Hamarosan telefonon is rendelhető élelmiszer a kecskeméti piacról, az időseknek az árut ingyen házhoz is szállítják. Azt ígérik, hogy akár a kedvenc árustól, termelőtől is lehet választani.

Hraskó István

Kolek Andrea, az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet vezetője szerkesztőségünkkel közölte: a polgármester kérésének megfelelően hamarosan kezdetét veszi a piactól telefonon megrendelt friss élelmiszer ingyenes kiszállítása Kecskemét belterületén. A piacnál egy erre rendszeresített telefonszámon keresztül lehet majd a megrendeléseket leadni, amiket az önkormányzati kiszállítók a programban részt vevő árusoknál összekészítenek és még aznap házhoz szállítanak. A rendelhető termékeket és aktuális áraikat a piac honlapján, illetve közösségi oldalán is feltüntetik.

A rendszer indulásakor egyelőre csak a leginkább veszélyeztetett, idős korosztály számára lesz elérhető a szolgáltatás, de később – a szállítási kapacitások függvényében – kibővíthetik. A rendelhető élelmiszerek közé fognak tartozni a zöldségek, gyümölcsök, friss és füstölt húsok, tejtermékek, illetve a virágok is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában