alkonykapcsolós közvilágítás

2020.02.17. 17:31

Kiverte a biztosítékot az áramszolgáltató Halason

Úgy tűnik, hogy kiverte a biztosítékot az áramszolgáltató a halasi városi vezetésnél, Fülöp Róbert polgármesternél mindenesetre betelt a pohár.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A településvezető hétfő délelőtt felháborodott hangvételű bejegyzésben tette szóvá a közösségi oldalán a közvilágítás kapcsán kialakult áldatlan állapotokat. – „Az Áramszolgáltató közvilágítással kapcsolatos tevékenysége kapcsán jogosan, most már egyre többünknél betelt a pohár! Az elmúlt napokban minden „szolgálati utat” (telefon, e-mail, levél, stb.) betartva jeleztük a problémákat az alkonykapcsolós rendszerre történő átállás miatt kialakult káosz kapcsán, de a helyzet változatlan. Ezért a héten személyesen találkozom a cég vezetésével, ha ez sem hoz eredményt, akkor konkrét jogi lépéseket fogunk tenni!” – írta bejegyzésében Fülöp Róbert.

A polgármester azért emelte fel szavát, mert az alkonykapcsolós rendszerre való átállás óta, a város egyes részein össze-vissza van közvilágítás. Főként a kora reggeli órákban nehezíti meg a munkába járók helyzetét, hogy korom sötét van, mert nem kapcsolódnak fel a lámpatestek, ilyen sötétben botorkálnak sokan az utakon.

A polgármester egyeztető tárgyalást kezdeményezett az áramszolgáltató szakembereivel még erre a hétre, hogy végre megszűnjenek az áldatlan állapotok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában