látogatás

2020.01.15. 18:11

A halasi régió tervezett fejlesztéseiről is szó esett

Orbán Viktor meghívására munkalátogatásra érkezett hétfőn a Karmelita kolostorba Bányai Gábor, a kiskunhalasi 5. számú választókerület országgyűlési képviselője.

Pozsgai Ákos

Az egyeztetésen napirenden volt a tervezett M9-es, valamint a halasi gyógyfürdő fejlesztése is

Forrás: Bányai Gábor facebook oldala

A miniszterelnök és Bányai Gábor választókerületi elnök a munkamegbeszélésen áttekintették a halasi választókerület politikai, gazdasági társadalmi ügyeit. – Megegyeztünk számos nagyprojekt jövőjéről, fejlesztésekről állapodtunk meg, amelyek pozitívan fogják befolyásolni a térség jövőjét – számolt be a találkozóról a képviselő a közösségi oldalán.

A politikus a tárgyalás konkrét témáiról nem közölt részleteket, információink szerint azonban a megbeszélésen, napirenden volt a tervezett M9-es, valamint a halasi gyógyfürdő tervezett fejlesztése is. – A jövő alapjait leraktuk, nagy reményekkel és hittel tekintek a következő évekre! Nem mellesleg, megállapodtunk, hogy továbbra is harcos-, és munkatársak maradunk – írta oldalán a képviselő.

Az egyeztetésen napirenden volt a tervezett M9-es, valamint a halasi gyógyfürdő fejlesztése is
Fotó: Bányai Gábor facebook oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában