Tetris Challenge

2019.11.06. 07:59

Így dolgoznak a Mercedes-gyár tűzoltói

Továbbra is dübörög a Tetris Challenge-őrület megyénkben. Ezúttal a kecskeméti Mercedes-gyár tűzoltói mutatták be munkaeszközeiket a nagyközönség előtt.

Szerencsés Vivien

Forrás: Mercedes-Benz Gyár Kecskemét

Ismét látványos Tetris Challenge-képpel bővült megyénk virtuális képalbuma. A kecskeméti Mercedes-gyár ugyanis közösségi oldalán mutatta be, hogy tűzoltói milyen munkaeszközöket használnak a mindennapi munkához.

Megyénkben a közelmúltban többen is csatlakoztak a kihíváshoz. Október végén a Kecskemét Táncegyüttes mutatta meg, hogy milyenek a helyi, Kecskemét környéki viseletek, illetve, hogy milyen eszközök szükségesek a Kiskunsági táncok bemutatásához. Talán az egyik leglátványosabb Tetris Challenge-képet a az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis osztotta meg olvasóinkkal, ugyanis ők is megmutatták szeptember végén, hogy milyen felszerelésekkel mennek „dolgozóba”.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nem csak megyei szinten, de országosan is nagy népszerűségnek örvend a kihívás. Így mutatta meg munkaeszközeit például a Bethesda Gyermekkórház, vagy egy tatai temetkezési vállalat is.

Mi is az a Tetris Challenge?

Tetris Challenge néven fut a közösségi médiában az a kihívásos játék, amelynek lényege, hogy a résztvevők kifekszenek a földre, és maguk köré pakolják a mindennapjaikra jellemző tárgyakat, felszereléseket, munkaeszközöket. A képeket gyakran madártávlatból fotózva mutatják be, így lesz igazán látványos egy-egy fotó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában