Tabdi

2019.09.17. 10:52

Egy év gyógyulás vár Lilire

Egy háromórás műtét eredményeként jó eséllyel várhatja a gyógyulást Sziráczki Lili, cirkuszi akrobata, akit hétfő délután műtöttek meg Kecskeméten.

Barta Zsolt

Mint arról beszámoltunk, a Tabdiból származó légtornász múlt csütörtök esti fellépése során a magasból lezuhant. A harmadik csigolyája tört el. A család hazahozatta Boszniából, ahol fellépett. Vasárnap reggel érkezett és hétfőn 15 órakor műtötték. A csigolyát megerősítették, de a szegecseket egy év múlva vehetik ki, mondta Picard Tünde, Lili édesanyja. Fájdalmai voltak a lányának, de már a műtét után mozgatta a kezeit és a lábait. A héten kiengedik a kórházból, és otthon Tabdiban lábadozik. Édesanyja elmondása szerint jó esélyei vannak arra, hogy teljesen felgyógyuljon. Igaz, a lábadozás hosszú időszakot vesz igénybe, de a fiatal művésznő szervezete erős, Lili lelkiereje nagy, úgyhogy mindenki bízik a teljes felépülésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában