Bács-Kiskun

2019.08.15. 07:00

Szabó Csillag szerénységre inti a Tündérszépek versenyzőit

Ősszel indul Tündérszépek 2020 szépségversenyünk, melyre már várjuk a lányok jelentkezését. Érdemes mielőbb nevezni a www.tunderszepek.hu oldalon, hiszen akik már most jelentkeznek, ott lehetnek az első, augusztus végén kezdődő fotózásunkon. Szabó Csillag Magyarország Szépe cím nyerteseként osztotta meg legfontosabb tapasztalatait.

Gábor János

Szabó Csillag Tokióban képviselte hazánkat

A kalocsai lány 2015-ben nyerte el a Miss International Hungary címet, ami így 2016-ra szólt; ekkor képviselte hazánkat a tokiói világversenyen. Bár évek teltek el, és időközben más pályát választott, még mindig érzi a verseny hatásait. A hírportálunknak adott interjúra is egy reklámforgatásról, –fotózásról érkezett, és rendszeresen adódnak hasonló feladatai, holott nem maradt a klasszikus értelemben vett szépségiparban. Szabó Csillag mértékletességre és szerénységre intette a Tündérszépek következő versenyzőit.

– Ha valaki megnyer egy versenyt, az persze negatívumokkal is járhat, de a legnagyobb pozitívum az, hogy az ember önbizalmat kap. Nekem folyamatosan kellett a megerősítés, szakmabeliektől, versenytársaktól, hogy igenis van itt keresnivalóm – emelte ki Szabó Csillag.

– Mindig emlékezzünk rá, hogy honnan jöttünk, legyünk szerények, illetve azokat az erényeket, amelyeket a versenyen szereztünk, építsük bele a későbbi életünkbe, így még a negatív tapasztalatok is előnnyé fognak válni – szögezte le.

A szépségkirálynő hangsúlyozta: keserű élmények miatt egy életre megjegyezte, hogy a felkészülés alatt is fontos a mértékletesség, tehát a lehető legtökéletesebb alak hajszolása közben sem szabad túlzásokba esni. Ő egy korábbi verseny miatt annyira lefogyott, hogy abból tartós egészségügyi problémái adódtak. Ez már nem éri meg, fejtegette, kiemelve, hogy ha valaki sportolni, diétázni kezd, azt nem szabad a végletekig fokozni, csak addig, amíg azt a szervezet jól tolerálja.

Szabó Csillag Tokióban képviselte hazánkat

– Ami a színpadi viselkedést illeti, vagyis azt, hogy mik azok a normák, amiket a versenyen elfogadnak? A szerénység és az alázatosság – szögezte le. – A vetélytársakkal is úgy kell viselkedni, hogy tudjunk barátot találni köztük, hiszen ha többször találkozunk, akkor kellenek a lelki támaszok, hogy valakivel megbeszéljük, mi volt jó és mi nem, vagy miben tudunk egymásnak segíteni. Jólesik a kis lelkünknek az ápolgatás – mosolygott.

Csillag jó tanácsa: a versenyzők mindig figyeljenek oda rá, hogy kikből lehet energiát meríteni! Otthon – néhány jó szóért – a családhoz érdemes fordulni, a felkészülés során viszont mindenképpen a többiekhez, akikkel egy cipőben járnak, mivel „ők érzik át legjobban a problémát”. Ráadásul a közös élményekből életre szóló barátságok szövődhetnek: már ezért megéri jelentkezni, tette hozzá.

Várjuk a hölgyek jelentkezését

A nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyre, 16–29 éves hölgyek jelentkezését várjuk. Újdonság, hogy ezúttal saját portfólióval is lehet jelentkezni. A legszebb lányok felkészítőtáborban és show-műsorral egybekötött döntőn vesznek majd részt.

A most induló verseny a megyei válogatókkal veszi kezdetét, ezt követően kerül majd sor a regionális fordulókra, illetve a központi döntőre. Érdemes jelentkezni, hiszen a felkészítőtábor és a televíziós döntő mellett vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások várnak a legszebbekre. Jelentkezz még ma!

Részletek és jelentkezés: www.tunderszepek.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában