Nyáresti koncertek

2019.07.10. 13:23

LivingRoom-koncertet hallhattak az érdeklődők a kecskeméti szabadidőközpontban

A LivingRoom együttes adott akusztikus koncertet a napokban a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A srácok – Pál Benjámin és Friderikusz Péter – fantasztikus hangulatot teremtettek zenéjükkel.

Sebestyén Hajnalka

A naplementében adott koncertet a népszerű duó

Forrás: Petőfi Népe

A Nyáresti akusztikus koncertek a szabadidőközpontban elnevezésű sorozat júliusi állomásaként tekinthette meg a közönség a LivingRoom együttest. A Domb Büfénél felállított színpad nézőtere hamar megtelt, hiszen az egyedülálló színpadkép, a lampionok és a gyönyörű természet nem mindennapi környezetet biztosított egy kellemes, szabadtéri akusztikus koncerthez a naplementében. Pál Benjámin éneke, gitárjátéka és Friderikusz Péter csellókísérete páratlan hangzást kölcsönzött a már ismert slágereknek, illetve saját dalaiknak is. A koncert végén felcsendült a LivingRoom Kirakat élet című szerzeménye, mely A Dal 2018 legjobb 30 versenyzője közé is bejutott.

A naplementében adott koncertet a népszerű duó
Fotó: Petőfi Népe

A LivingRoom együttes 2016 telén alakult, mostanra egy kiforrott, talán elsőre szokatlan hangzásvilágot képviselnek, az énekhang-gitár-cselló együtthangzásával és minél több saját szerzemény írásával. Nem csak kollégaként tekintenek egymásra, szoros barátság is kialakult közöttük, ami szerintük elmaradhatatlan összetevője a hosszú távú és minőségi együtt zenélésnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában