BÁCS-KISKUN

2019.07.12. 09:58

Átvették ajándékukat az Utazzon velünk! sms-játék nyertesei

Átvették a nyertesek a Petőfi Népe Utazzon velünk! elnevezésű sms-játék nyereményeit. A belföldi utak mellett nyaraláshoz hasznos ajándékok találtak gazdára.

Sebestyén Hajnalka

Balázs József és felesége kerékpárokkal lett gazdagabb

Július 1–5. között zajlott lapcsaládunk legújabb nyereményjátéka, melynek keretében minden egyes nap megjelent az újságban egy kód, amelyet SMS-ben kellett beküldeni éjfélig az aznapi nyereményért. Megyénként egy-egy nyertest sorsoltunk ki naponta, a végén pedig országosan valamennyi sms részt vett a fődíjsorsoláson. Több ezer sms-üzenet érkezett a játékra.

Az első napi nyereményünk egy négyrészes kempingszett volt, mely két darab kempingszékből és két darab hűtőtáskából áll. Ezt Tusori Józsefné nyerte meg Kecelen, aki nyereményét a kiskőrösi ügyfélszolgálaton vehette át.

A második nap egy wellnesshétvégét sorsoltunk ki, melyet Badacsonytomajon a Bonvino Wine & Spa Hotelben tölthetnek el a szerencsés nyertesek. A wellnesshétvége Kecskeméten Amrein Márton családjához került, aki szerkesztőségünkben vette át ajándékát felesége kíséretében.

– Nagyon boldogak vagyunk, most először nyertünk valami értékeset. Több mint 40 éve előfizetői vagyunk a lapnak. Hajnal fél ötkor, amint bedobja a kézbesítő az újságot, már megyek is ki érte. A játékban a lányunk segített, aki beküldte az sms-eket. A wellnesshétvégére is ő utazik majd az unokánkkal, a feleségemmel mi már nem vállalkozunk hosszabb útra. Ugyanakkor örülünk, hogy ilyen szép ajándékkal lephettük meg őket – mesélte Amrein János.

A harmadik napi sorsolásunkon két kerékpár – egy női és egy férfi túrabringa – talált gazdára. Ezek Bácsborsódra kerültek, Balázs Józsefhez és feleségéhez, akik már a hét elején átvették nyereményüket.

Balázs József és felesége kerékpárokkal lett gazdagabb

A negyedik napon egy kempingsátornak kerestünk gazdát. A nagy méretű, felfújható sátor könnyen összeszerelhető, és az egész família kényelmesen elfér benne. Ezt a nyereményt Ágasegyházán Huszka László kapta, aki szintén régi előfizetője lapunknak, és személyesen jött el érte.

– Alig akartam hinni a szememnek, hogy nekem kedvezett a szerencse. A sátornak már megvan a helye, a család fiatalabb tagjai nagyon örültek neki. Nagyon szeretem a Petőfi Népét, a cikkek mellett a keresztrejtvényeket is megfejtem. Többször pályáztam már a nagy nyereményeket kínáló játékokon is, most először sikerült nyernem – árulta el a boldog nyertes, Huszka László.

Huszka László, valamint a Takács és Amrein házaspár szerkesztőségünkben vette át a nyereményt

Az utolsó napon egy belföldi nyaralás volt a tét, Sikondán, az Ambient Hotel & AromaSPA**** kétágyas, Superior Illat szobájában. A nyertes hat éjszakát tölthet el másodmagával a hotelben. A belföldi utat szintén kecskeméti család nyerte, Takács Tibor, a nyereményt feleségével karöltve vették át szerkesztőségünkben.

– Régóta olvassuk a Petőfi Népét, de csak három éve, a nyugdíjba vonulásunk után fizettük elő, mivel most már van időnk elejétől a végéig kiolvasni. A helyi hírek mellett a sport és a női témák a kedvenceink, és persze a lapszél és a jegyzet. Most először nyertünk a lappal, mely nagyon meglepett minket, de már alig várjuk, hogy elutazhassunk Sikondára! – jegyezte meg Takács Tibor.

A fődíjat országosan sorsoltuk ki, az egymillió forintos utazási utalvány Komárom-Esztergom megyébe, Bana településre került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában