Lajosmizse

2019.04.17. 20:00

Húsvétváró mesedarabot adtak elő az óvó nénik a kicsiknek

A tojásfestő verseny című mesejátékot tekintették meg szerdán a lajosmizsei óvodások és kisiskolások a művelődési központban. A darabot a Meserét Lajosmizsei Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde Játék munkaközösségének óvónői adták elő.

Gulyás Sándor

Az amatőr színjátszó csoport évente egy-két mesedarabot mutat be óvodásoknak, illetve kérésre a kisiskolásoknak. Az idei esztendőben Kiskőrösön is vendégszerepeltek, ahol ugyancsak a húsvéti mesét adták elő az óvónők – mondta el hírportálunk érdeklődésére Kocsis Györgyné intézményvezető.

– Eszközeinket, díszleteinket magunk készítjük, melybe az Ügyes Kezek munkaközösség tagjai is besegítenek. Általában népmeséket, klasszikus meséket dolgozunk fel, de vannak saját darabjaink is. A karaktereket személyre formáljuk, hogy még hitelesebb legyen az előadott darabunk – tette hozzá Menyik Józsefné, a Játék munkaközösség vezetője.

A tojásfestő verseny című mesejáték, ami egy nyuszicsalád történetét dolgozta fel, hatalmas sikert aratott a nézők körében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában