Kecskemét

2019.02.07. 13:29

Ismét Szerelmi kalandtúrára várják a kecskeméti párokat

A Parázs Központ 2019-ben immár 7. alkalommal rendezi meg a Szerelmi kalandtúrát, amely egy több héten át tartó párkapcsolatépítő játék számos helyszínnel és feladattal.

baon.hu

A 30 állomásból 10-et kell teljesíteni a nyereményekért. Az állomások-feladatok között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is 2019. február 8. és április 6. között. Az állomások teljesítését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával. Az útlevél átvehető a kalandtúra alábbi helyszínein február 8-tól: Katona József Megyei Könyvtár, Bozsó Gyűjtemény, Ciróka Bábszínház, Otthon Mozi, Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Cifrapalota, Aranyhomok Szálloda Wellness részlege, DiVino Borbár, Alibi kávézó, Fűszerkuckó, Dekor-Art Művészellátó Szaküzlet, Korda Könyvkereskedés, lajosmizsei Családi Kiss Cukrászat, Malom Libri Könyvesbolt.

A Szerelmi kalandtúrára az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetnek a párok. A programról bővebb információk a Parázs Központ honlapján olvashatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában