Kecskemét

2018.08.24. 18:03

Húszéves a Katedra Gimnázium

Húszéves fennállását ünnepli a Katedra Gimnázium, Művészeti és Informatikai Szakgimnázium. A kerek évfordulót egész tanéven átívelő rendezvénysorozattal szeretnék még emlékezetesebbé tenni.

Sebestyén Hajnalka

A húszéves jubileumi rendezvények nyitottak, az iskola vezetősége számít az egykori diákok és szüleik, valamint az egykori tanárok részvételére is. Szeretnék, ha együtt nosztalgiáznának, elevenítenék fel a közös emlékeket.

Az első programot rögtön a tanév kezdetére tűzték ki. Alighogy elkezdődik a tanítás, pénteken, azaz szeptember 7-én közös terepfutásra invitálnak mindenkit a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba. Háromféle program lesz. Szeptember 21-én pedig nagy dzsemborit tartanak. A vidám műsor keretében mutatják be a jubileumi évkönyvet, megnyílik a tabló- és naptárkiállítás, valamint a képzőművészeti tárlat. Ebből az alkalomból hirdetik ki a logótervező pályázat eredményét is. Nem utolsósorban közös beszélgetések, nosztalgikus pillanatok várnak mindenkit. A szervezők meglepetésekkel is készülnek. Mindez még csak a kezdet, a tanév során további rendezvények színesítik majd a jubileumi programsorozatot.

Emellett az intézmény újabb mérföldkőhöz is érkezett, a jövő tanévtől, 2019 szeptemberétől általános iskolai képzéssel bővül. Az első évben hetedik évfolyammal indulnak. A diákokat általános iskolai pedagógiai gyakorlattal is rendelkező középiskolai tanárok tanítják majd. A jelentkezéseket 2019. február 22-ig várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában