szavazás – Ön is megnézi a Seuso-kincseket?

2018.02.05. 11:00

Mi kérdeztünk, olvasóink válaszoltak

Olvasóinkat kérdeztük arról, hogy megnézik-e a február 18-ig Kecskeméten kiállított Seuso-kincseket. Íme az eredmények.

baon.hu

A szavazók három lehetőség közül dönthették el, hogy milyen választ adnak a kérdésünkre, mely így szólt: Ön is megnézi a Seuso-kincseket?

Két igenlő válasz közül választhattak olvasóink (igen, már le is foglaltam az időpontot, illetve igen, nagyon kíváncsi vagyok rá, de még nincs időpontom) és egy nemleges válasz állt rendelkezésre (nem érdekelnek a kincsek).

A szavazók 53%-a a két igenlő válasz valamelyikét jelölte.

Olvasóink egy része – a szavazók közel fele –viszont úgy döntött, elkerüli a telt házat a Cifrapalotában, és inkább képeken gyönyörködik a páratlan kincsekben. Az eredmény már csak azért is meglepő, mert a február 18-ig látogatható kiállításra szinte az összes csoportos időpont foglalt. A cikk megírásakor, gyors kalkulációnk alapján mintegy 7467 fő foglalt időpontot a kiállításra.

Seuso ezüst étkészlete január 30-án 12 órától egészen február 18-ig tekinthető meg Kecskeméten, a Cifrapalotában, hosszabbított nyitvatartással, naponta 8–20 óráig. A 20 fő feletti csoportok a http://muzeum.kecskemet.hu/seuso/ oldalon regisztrálhatnak, az egyedül érkezők, a házaspárok, családok, más kisebb társaságok – a 20/258-18-48-as telefonszámon jelentkezhetnek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában