Kecskemét

2024.05.24. 08:17

Több lopással és rongálással is gyanúsítják a madarasi fiatalt

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették azt a fiatalt, aki egy nap alatt legalább öt bűncselekményt követett el Kecskeméten.

Baon.hu

A gyanú szerint a 20 éves férfi május 22-ére virradóra egy nyitva felejtett autóból kilopta a rádiót és a hangszórókat. Később egy másik kocsinak az ablakát erőszakkal letolta, és az utasteret átkutatta; egy doboz vitamint talált, azt magával is vitte. Kora délután egy, az utcán álló motorkerékpárt nézett ki magának. El akarta lopni, ám ebben a kormányzár megakadályozta, ezért a kétkerekűt mérgében fellökte. A motorban közel 100 ezer forintnyi rongálási kár keletkezett – írja a police.hu.

lopás, rongálás, bűnügy
Több lopással és rongálással is gyanúsítják a madarasi fiatalt
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Végül bement egy ház udvarára, és az ott parkoló jármű ajtaját felfeszítette. A kocsiból egy napszemüveget, valamint némi aprót vett magához, és már éppen szaladt kifelé az ingatlanról, amikor a tulajdonos észrevette. A tulaj egyrészt azonnal értesítette a rendőrséget, másrészt a tolvaj után szaladt azért, hogy visszaszerezze a holmijait. A járőrök a közelben elfogták a madarasi illetőségű – büntetett előéletű – fiatalt, akit lopással, rongálással és jármű önkényes elvételével gyanúsítanak. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!