Baon podcast

2024.06.16. 16:20

„Ezüst minősítésű Felelős Foglalkoztató Vagyok” címet nyert a kecskeméti ESZII – podcast

A Rádió 1 Gong Téma című műsorának vendége dr. Pataki Mariann, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóságának főigazgatója volt. Az ESZII „Ezüst minősítésű Felelős Foglalkoztató Vagyok” címet nyert néhány héttel korábban.

Orosz Fanni Flóra

Minden a tavalyi évben kezdődött, amikor az ESZII látóterébe került egy olyan pályázati lehetőség, ahol az év felelős foglalkoztatója címre lehetett pályázni. A benyújtott pályázatra az ESZII elismerő oklevet kapott, bár akkor díjazottak nem lettek. Az igazgató eláruta: ez a cím nem arról szól, hogy a szervezet hogyan végzi munkáját, hanem arról, hogy mint munkáltató milyen körülményeket biztosítanak a munkavállalóik részére. Dr. Pataki Mariann kiemelte: számukra különösen fontos, hogy olyan körülmények között dolgozzanak, ahol jól is érzik magukat, hiszen ez mind növeli a munka hatékonyságát. Dr. Pataki Mariann hangsúlyozta, hogy az intézmény hálás a fenntartó önkormányzat támogatásáért, ami szintén hozzájárul az ESZII sikeréhez. 

cím, díj, Kecskemét, ESZII
Dr. Pataki Mariann, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóságának intézményvezetője
Fotó: Rádió 1 Gong

Az ESZII mindennapjairól és munkatársairól még több részlet derül ki az alábbi felvételen:  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában