Szerencse

2024.06.16. 16:55

Kétmilliót nyert négyszáz forintból egy kecskeméti sportfogadó

Pénteken kezdetét vette a futball Európa-bajnokság, és már az első napokban szép fogadások és nyeremények születtek a Tippmixen – olvasható az origo.hu oldalon.

Sebestyén Hajnalka

A várakozásoknak megfelelően az EB első napjaiban messze a szombati Magyarország – Svájc mérkőzés volt a legnépszerűbb a sportfogadók körében a Tippmixen és a Tippmixprón, megelőzve még a nyitó, Németország – Skócia mérkőzést is – írja az origo.hu

tippmix, labdarúgás
Kétmilliót nyert négyszáz forintos fogadásával egy focirajongó Kecskeméten
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Természetesen nagy nyereményeket is kaszálták a fogadók. A magyar meccs kapcsán egy budapesti játékos 4-es kötésével 211 ezer 680 forintot nyert, csupán ezer forint befektetéssel. Egy debreceni Tippmix-játékos szintén ezer forintos téttel, 3-as kötés típusú fogadással több mint 112 ezer forintot nyert, szelvényén eltalálva a magyar meccs pontos végeredményét, még két további Eb-találkozóra leadott helyes tipp mellett. Az egyik legkiemelkedőbb EB-hez kapcsolódó szelvény egy kecskeméti játékosé volt, aki 430 forintos téttel közel 2 millió forintot nyert, 4 500-as eredő szorzót összehozva.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!