Kecskemét

2024.04.18. 17:34

Börtönbüntetést kapott a parfümtolvaj

A Bajai Járásbíróság gyorsított eljárásban jogerősen 11 hónap börtönre ítélt egy 23 éves horvát állampolgárságú férfit, akit a Bajai Járási Ügyészség lopás, garázdaság és testi sértés miatt állított bíróság elé. A büntetés végrehajtását két év próbaidőre felfüggesztették – tájékoztatott a Kecskeméti Törvényszék sajtóosztálya.

Horváth Péter

A közlemény szerint a férfi hétfőn egy drogériában a ruházatába rejtett egy több mint 53 ezer forint értékű parfümöt, amit az üzlet alkalmazottja észrevett, és a pénztárnál felszólította a parfüm átadására. A férfi erre nem volt hajlandó, és megpróbált elmenekülni. Az üzlet alkalmazottja próbálta feltartóztatni, amiből dulakodás lett és a férfi egyszer megütötte az alkalmazottat, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

kék hír, tolvaj, parfüm
Parfümöt lopott az üzletből, szabadságvesztésre ítélték
Fotó: Shutterstock

A férfit őrizetbe vették és az ügyészség indítványozta a gyorsított eljárás lefolytatását. A bíróság a tárgyalást két nappal a bűncselekmény elkövetését követően megtartotta – olvasható a közleményben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában