Bács-Kiskun

2024.03.21. 11:16

Kigyulladt fatároló és egy oldalára borult traktor miatt is vonultak a tűzoltók

Szerdán 8 tűzesettel és 3 műszaki mentés miatt siettek a tűzoltók

Baon.hu

Kigyulladt és leégett szerda délelőtt egy hat négyzetméteres kukoricatároló Kecelen, a Thököly utcában. A keceli önkormányzati tűzoltók rövid idő alatt eloltották a tüzet – derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

tűzoltó, tűzeset, katasztrófavédelem
Több helyre is siettek a tűzoltók Bács-Kiskunban
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Egy körülbelül húsz négyzetméteres fatároló égett szerda délután Kecelen, az Erkel Ferenc utcában. A helyszínen tartózkodók oltani kezdték a tüzet. A keceli önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték.

Kukásautóból kiborított szemét égett szerda délután, a Gátér és Pálmonostora közötti úton. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy traktor csütörtökön hajnalban, Szabadszállás határában. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán még öt esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában