Kecskemét

2024.02.01. 12:11

Századik születésnapján köszöntötték kollégájukat, Juliska nénit a rendőrök

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság legidősebb nyugdíjasát Bihal Andrásné Juliska nénit a századik születésnapján köszöntötte dr. Gulyás Zsolt dandártábornok, vármegyei főkapitány.

Tapodi Kálmán

Bihal Andrásné Juliska nénit a századik születésnapján köszöntötte dr. Gulyás Zsolt dandártábornok

Forrás: Bács-Kiskun vármegyei rendőrség Facebook-oldala

1953. október 10-én saját kezével írta önéletrajzát Juliska néni, aki ezzel jelentkezett a rendőrségre. A kötelékben közalkalmazottként 1979-ig dolgozott, amikor is nyugdíjba ment. A rendőrök nagyon készültek a kerek születésnapra, ugyanis megtalálták a 70 éve írt eredeti önéletrajzot, amit ajándékként át is adtak.

Forrás: Bács-Kiskun vármegyei rendőrség Facebook-oldala

Juliska néni elmesélte, hogy csak ritkán szokott fájni a háta, amúgy kiváló egészségnek örvend és nagyon szereti gondozni a kertbe elültetett rózsákat. A rendőröknek is készült egy kis meglepetéssel, ugyanis mint kiderült az egyik hobbija a versmondás, így egy gyönyörű költeményt szavalt el. Nagyon sok emlék és történet került elő a beszélgetés során. Juliska néni a rendőröket kikísérve csak annyit mondott búcsúzóul, hogy mindenkinek legalább száz olyan boldog évet kíván, mint amilyen neki megadatott – osztotta meg a kedves történetet a vármegye rendőrsége.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában