Bűnügy

2024.02.06. 10:48

Ismét őrizetben a kecskeméti díler

Kristály elnevezésű tudatmódosító szerrel a zsebében szökött meg a bűnügyi felügyelet alól egy 39 éves férfi, de nem volt szerencséje, elfogták, és immár másodszorra is őrizetbe vették.

Tapodi Kálmán

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Mint a rendőrség közölte: a nyomozást még 2022-ben kezdték meg a férfival szemben a kecskeméti rendőrök, ekkor fehér porral szennyezett nejlontasakok és szívószálcsonkok voltak nála. Később kiderült, hogy 2021 nyarától több mint 550 alkalommal adott el kristályt a lakásán. Az egyenruhások elfogták és őrizetbe vették a dílert új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt, tavaly május 30-án. 

A bíróság pedig elrendelte a bűnügyi felügyeletét, eszerint nem hagyhatta el az otthonát hetente két nap kivételével, akkor is csak meghatározott órákban. A férfi viszont fittyet hányt a szabályokra, és megszegte a bűnügyi felügyeletet. Az utcán igazoltatták a járőrök február 5-én délután, amikor a lakásán kellett volna lennie. Ráadásként bruttó 0,3 gramm droggyanús anyagot is találtak nála, és azt is bevallotta, hogy fogyasztott az illegális szerből. A férfit ismét előállították, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában