Bűnügyek

2024.01.04. 11:35

Üzemanyagot, vödröket és üdítőt is lopott a felsőszentiváni betörő, a rendőrök elfogták

A rendőrök elkaptak egy 44 éves, felsőszentiváni férfit, aki a gyanú szerint több – Baján történt – bűncselekményért is felelős lehet.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A rendőrség adatai alapján a férfi tavaly augusztus 23-én éjjel bemászott egy sportcsarnok udvarára, majd egy ablakot befeszítve bejutott egy irodába, amit alaposan átkutatott. Aztán a létesítmény területén található nyitott garázst célozta meg: elvágta az ott parkoló kisbuszok gázolajbetöltő csöveit, és a járművekből közel 130 liter üzemanyagot tulajdonított el. Onnan még műanyag vödröket, hosszabbítót és teli benzineskannákat vitt magával. A tolvaj aznap éjjel a szomszédos büfét is meglátogatta. Felfeszítette a zárt italhűtőt, és abból üdítőket, tárolórekeszt vett magához.

A nyomozás adatai alapján egy, a rendőrök által korábbi bűncselekményekből jól ismert férfira terelődött a gyanú. Az elkövetőt rendőrök egy előre megtervezett akció során szerdán reggel elfogták el. A többrendbeli lopással gyanúsítható tettest a nyomozók kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – közölte a vármegye rendőrsége.

A zárt ablak sem állította meg a betörőt
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában