Tragédia

2024.01.08. 12:27

Egy idős asszonyt sodort el a vonat Kiskunfélegyházánál – galériával, frissítve

Egy idős nő súlyosan megsérült, amikor elektromos négykerekű járművével haladt és elsodorta a vonat Kiskunfélegyháza határában, az 5403-as út mellett.

Baon.hu

A nőt a kiérkező mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (15:40):

Kiskunhalasra tartott a vonat, amikor a neki balról érkező idős nő az elektromos rokkantkocsijával a vonat elé hajtott, ami elsodorta. Az ütközéstől az asszony lerepült, őt a kiérkező mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A vonaton huszonöten utaztak, ők nem sérültek meg. Nekik a kiskunfélegyházi tűzoltók segítettek a biztonságosan leszállásban, majd az utasokat vonatpótló buszokkal szállították tovább Kiskunhalasra. A baleset miatt szünetelt a vonatközlekedés az érintett szakaszon. Ebben az átjáróban tavaly súlyos baleset is történt, akkor személyautó ütközött vonattal.

Korábban írtuk:

Elsodort egy elektromos rokkantkocsival közlekedő embert a vonat Kiskunfélegyháza közelében, az 5403-as út mellett hétfőn délben. A szerelvényen huszonöten utaztak, akiknek a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók segítenek a biztonságosan leszállásban. Az utasokat vonatpótló buszokkal szállítják tovább – írja a katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában