Pálmonostora

2024.01.03. 11:28

Életet mentettek a félegyházi rendőrök

Egy pálmonostori asszony kért segítséget a rendőröktől, mivel élettársa beleütött a televíziójukba, ami összetört, és a szilánkjai felhasították a férfi alkarját december 29-én este.

Tapodi Kálmán

Fotó: police.hu / illusztráció

A járőrök a fürdőben találtak a bajbajutottra, akivel csak nehezen tudtak kommunikálni, a karja pedig erősen vérzett. Bodor Leon Valentin főtörzsőrmester a szolgálati gépkocsihoz rohant az elsősegélynyújtó eszközökért. Ezután kollégája, Gyarmati Richárd főtörzsőrmester nyomókötést alkalmazott és a kezével is szorítva a sebet próbálta lassítani a vérzést – számolt be a vármegye rendőrsége a police.hu oldalon. A jelentős vérveszteség miatt a rendőrök egy percet sem vesztegettek: beültették a szolgálati autóba a férfit és a helyszínre tartó mentő elé siettek. Útközben Gyarmati Richárd végig a szívvonal felett tartotta a sérült végtagot, a sebre pedig nyomást gyakorolt.

Kiskunfélegyházán a két autó keresztezte egymás útját és átadták a mentőszolgálat munkatársainak a férfit, akit kórházba szállítottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában