Katasztrófavédelem

2023.09.27. 16:41

Szivárgó gázvezeték és balesetek is munkát adtak a tűzoltóknak Bács-Kiskunban

A Bács-Kiskun vármegyei tűzoltók az elmúlt 24 órában 4 műszaki mentés miatt siettek.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shuttertsock

Munkavégzés közben megrongálódott egy gázvezeték, melynek következtében szivárgott a gáz kedden délután Tiszakécskén, a Strand utcában. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig, akik megszüntették a gázszivárgást. Személyi sérülés nem történt.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, összeütközött két személyautó kedden délután az 5411-es úton, Csólyospálos térségében. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze kedden késő este az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét térségében. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Kedden egy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fa eltávolításához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában