Tűzeset

2023.07.24. 16:48

Kigyulladt egy tanya Öttömös és Balotaszállás között – frissítve

A tűzoltók nagy erőkkel eloltották a lángokat.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Frissítve (20:53):

Az egységek eloltották azt a tüzet, ami a Balotaszállás és Öttömös között lévő IV. körzet tanyán gyúlt. Egy lakatlan melléképület teljes terjedelmében égett, de lángolt az avar, a tarló, a kaszáló is a mintegy harminc hektáros területen. A kiskunhalasi, kiskunmajsai, ruzsai hivatásos, az öttömösi és a pusztamérgesi önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, vízsugarakkal és erőgépekkel oltották el a lángokat. Egy kiskunfélegyházai és egy szegedi vízszállító is segítette a munkát. Az egységek utómunkálatokba kezdtek.

Korábban írtuk:

Tűz ütött ki a Balotaszállás és Öttömös között lévő IV. körzet tanyán. Egy lakatlan tanya melléképület teljes terjedelmében ég, kétszáz négyzetméternyi területen lángol az avar, a tarló, a kaszáló. A kiskunhalasi, kiskunmajsai, ruzsai hivatásos tűzoltók, az öttömösi önkéntes tűzoltók nagy erőkkel oltják a lángokat. Az erős szél miatt a tűz a környező tanyákat veszélyezteti. További egységeket várnak a helyszínre – írja a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában