Eljárás

2023.06.08. 08:46

Itt a vége: elfogták a nagykőrösi hírhedt tolvajt

A nagykőrösi rendőrök azonosították és elfogták azt a 31 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint egy italdiszkontba járt rendszeresen, nem vásárlási célzattal.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Információink szerint anyagi haszonszerzés vezérelte azt a nagykőrösi férfit, aki 2023. májusában számtalan alkalommal fordult meg a nagykőrösi boltban, több zsugor üdítőitalt és egy tucat sört lopott el – írja a police.hu.

A helyi rendőrök személyismeretének köszönhetően hamar azonosították és elfogták a cselekménnyel összefüggésbe hozható 31 éves nagykőrösi K. Kálmánt. A nyomozók a férfi számlájára több betörést is írtak, amit hol egyedül, hol társával a 28 éves R. Alex-el követett el (őt már korábban elszámoltatták a rendőrök). A lopott dolgok között szerepelt a kályhától, a gáztűzhelyen keresztül a gázpalackig minden, ami értékkel bírhat, azok nagyrészét a nyomozók megtalálták és tulajdonosának visszaadták.

A napokban elfogott férfi gyanúsítása ellen panasszal nem élt, a terhére rótt bűncselekményeket beismerte és részletesen vázolta: akadt olyan hely, ahova többször visszament, zsákmányain azonnal túladott, az italokat pedig elfogyasztotta.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben üzletszerűen elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában