Kék hírek

2023.04.28. 13:15

Tetten értek egy betörőt, majd pár órával később egy másik tolvajt is elfogtak Kecskeméten

Kecskeméten, a Kossuth körút egyik házat látogatta meg egy váratlan vendég még csütörtökön hajnalban.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Mivel a melléképületet nyitva találta, így bement és különböző dolgokat akart ellopni, de a tulajdonos észrevette a mozgást és azonnal értesítette a kecskeméti rendőröket. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol tetten érték és elfogták a betörőt. Az intézkedés során az is kiderült, hogy a 24 éves férfi elfogás előtt már egy fűnyírót is ellopott a házból, amelyet a nyomozók megtaláltak és vissza is adtak tulajdonosának. A 24 éves férfival szemben lopás miatt indult büntetőeljárás – közölte a rendőrség.

Pár órával később ismét a kecskeméti rendőrök segítségét kérték, mivel a Bethlen körúton egy nyitott teherautóból ismeretlen elkövető ellopott egy borítékot, amiben körülbelül egymillió forint volt.  Nem telt el sok idő és az adatgyűjtés meg is hozta az eredményét, ugyanis a kamerafelvételek segítségével beazonosították a tolvajt, akit el is fogtak a rendőrök. Az ellopott pénzt visszaadták a tulajdonosának. A 43 éves férfit lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként a kecskeméti nyomozók.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában