Kék hírek

2023.03.23. 13:20

Őrizetbe vették az ittasan vezető fajszi férfit

A kalocsai rendőrök a napokban Fajszon megállítottak egy autóval közlekedő helybélit. A sofőrről kiderült, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, ezért a rendőrök vér-vizelet mintavétel céljából előállították. Amikor az iratait ellenőrizték, arra is fény derült, hogy a férfit a járásbíróság a járművezetéstől korábban jogerősen eltiltotta.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A rendőrök a férfit őrizetbe vették, mivel nem ez volt az első ittas vezetése. Még 2023. január 22-én kora délután tolatás közben nekiütközött egy autónak Fajszon, a Petőfi utca és a Dózsa utca kereszteződésében. A karambol után megállás nélkül elhajtott, és csak mintegy 250 méterrel később állt meg. A rendőrök megszondáztatták, az pedig pozitív értéket mutatott. Ekkor cserbenhagyás és ittas vezetés miatt büntetőeljárás indult ellene, ami még le sem zárult, amikor a férfi kedden ismét ittasan ült autóba – közölte a rendőrség.

A közlekedési osztály munkatársai a férfit cserbenhagyás, járművezetés az eltiltás hatálya alatt és kétrendbeli ittas vezetés miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában