Kecskemét

2023.03.17. 16:40

Letartóztatták a kifosztással gyanúsított hajléktalan férfit

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 32 éves hajléktalan férfinak, akit kifosztással és közokirattal való visszaéléssel gyanúsítanak.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: shuttertock.com

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2023. március 2-án azért szólította le az utcán a sértettet és a bartánőjét, hogy tőlük cigarettát kérjen – írja a birosag.hu.

 Amikor a sértett közölte, hogy nincsen cigarettája, a férfi egy alkalommal arcon ütötte. Az ütés következtében a kiesett a sértett kabátjából a pénztárcája, amit a férfi felkapott a földről majd elmenekült. A pénztárcában a személyes iratokon túl 4.000 forint készpénz volt.

A járásbíróság a bejelentett lakóhellyel nem rendelkező, többszörösen büntetett előéletű férfit a jelenlétének a biztosítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el.

A bíróság döntése nem végleges, ugyanis a férfi és a védője fellebbezést jelentettek be, amit a Kecskeméti Törvényszék fog elbírálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában