Képekkel frissítve

2022.12.13. 12:35

Megölte édesanyját a fülöpjakabi fiú

A szökésben lévő fiatalkorút 314 kilométerrel távolabb, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében fogták el a rendőrök.

Baon.hu

A család munkavállalás miatt költözött a településre

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (14:33):

A fülöpjakabi önkormányzat is reagált a tragédiára a Facebook-oldalán. "Borzasztó tragédia történt Fülöpjakabon, amire hosszú évek óta nem volt példa. A rendőrségi közleményben szereplő tényt annyiban egészítenénk ki, hogy a család munkavállalás miatt Borsod-megyéből költözött ideiglenesen a falunkba pár hónapja. Az már a nyomozás kezdetén kizárható volt (a gyorsan terjedő rosszhírkeltés ellenére), hogy migránsok tették volna a borzalmat, de ettől függetlenül kérünk mindenkit, hogy legyen nagyon elővigyázatos, és tartsa zárva az ajtaját!" – olvasható a bejegyzésben.

Fotós: Donka Ferenc
Fotós: Donka Ferenc

Korábban írtuk:

Bejelentés érkezett hétfő délután a rendőrségre, miszerint egy fülöpjakabi férfi holtan találta ágyukban élettársát. A helyszíni és halottszemle során kiderült, hogy a holttest fején található sérülések bántalmazástól származtak. A bűncselekmény elkövetésének a gyanúja a sértett fiatalkorú fiára terelődött, aki ismeretlen helyen tartózkodott. A szökésben lévő fiú felkutatása eredményre vezetett, őt 23 óra 25 perckor Sajókazán fogták el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök – írja a police.hu.

A fiút emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették a Bács-Kiskun megyei nyomozók, akik kezdeményezik letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában