Lezárt akta

2022.07.16. 09:00

Illegálisan szabadult meg az abroncsoktól a kécskei férfi

Egy 46 éves férfival szemben folytattak eljárást a nyomozók.

Baon.hu

Forrás: police.hu/illusztráció

A tiszakécskei rendőrök járőrözés közben figyeltek fel idén június 5-én arra, hogy 20-25 darab gumiabroncsot helyezett el egy ismeretlen ember a településükön lévő egyik szelektív hulladékgyűjtő mellett – írja a police.hu.

Az egyenruhások nyomozásba kezdtek és beszerezték annak a kamerának a felvételét, mely releváns információt rögzített. Ezen látható volt, amint egy helybéli a homlokrakodó gépének kotrókanalát megpakolta a hulladékkal, majd illegálisan lerakta azokat.

A szabadlábon védekező gyanúsítottat hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt kihallgatták. A 46 éves helybéli a bűncselekmény elkövetését elismerte. Mentségére azt hozta fel, hogy nem sejtette a tettének súlyosságát. A férfi a büntetőeljárás során gondoskodott a hulladék elszállításáról.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tiszakécskei Rendőrőrs a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában