Kék hírek

2022.02.16. 08:55

Egy kecskeméti férfit vezetéstől eltiltva, ittasan fogtak el a rendőrök

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában a nyomozók és a járőrök 11 személyt fogtak el, és további 7 előállításról intézkedtek. Négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Baon.hu

Illusztráció. Fotó: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 1 óra 10 perckor egy 51 éves helyi lakost ellenőriztek. Az intézkedés során kiderült, hogy a Bajai Járásbíróság pénzbírság befizetésének elmulasztása miatt szabálysértési elzárást szabott ki vele szemben. A férfit előállították a rendőrök – írja a police.hu.

A kiskőrösi rendőrök 9 óra 30 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy csengődi lakost. A férfi Csengőd belterületén úgy vezetett egy autót, hogy nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel.

45 perccel később Kecskeméten ellenőriztek a helyi rendőrök egy személyautót. A 62 éves sofőr úgy vezette autóját, hogy őt a Kecskeméti Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Ezen felül a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. A férfit előállították.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 13 órakor őrizetbe vettek egy 48 éves helyi férfit, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

Az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában