Frissítve / Galériával

2021.12.23. 12:56

Öten sérültek meg az M5-ösön történt balesetben

Öten sérültek meg, amikor két autó ütközött össze az M5-ös autópályán, Kistelek határában.

baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve ( 14:08):

Információink szerint Szeged felé haladt vendégmunkásokkal a fekete színű autó, amikor a mögötte érkező szürke gépkocsi – amibe szintén vendégmunkások ültek – nekicsapódott, amitől az első autó a belső szalagkorlátnak ütközött, majd a külső sávba sodródott. A járművekben összesen hat személy utazott, közülük öt embert a mentők kórházba szállítottak. Úgy tudjuk, hogy a baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki, ezért a rendőrség a kisteleki kihajtónál elterelte a forgalmat, majd a balástyai csomópontnál lehetett újból visszatérni az M5-ös Szeged felé vezető oldalára.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

A baleset csütörtökön 11 óra körül történt a sztráda 143-as kilométerszelvényében, ahol két autó utolérés miatt ütközött össze. A balesetben többen megsérültek – közölte a rendőrség.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben. Kerülni az 5-ös főút felé lehet.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában