galériával / frissítve

2021.11.14. 18:38

Egy őz miatt frontálisan ütközött össze két autó az 5-ös főúton

Egy őz miatt történt frontális baleset az 5-ös főúton, Kecskemét térségében vasárnap este. Az ütközés miatt négyen megsérültek.

baon.hu / Donka Ferenc

Frissítve (20:21):

Információink szerint, Városföld felől haladt a sötét színű autó, amikor egy őzet elütött. Ettől a jármű vezetője félrerántotta a kormányt és frontálisan ütközött a szemből érkező kék színű autóval, majd az árokba sodródott. Mindkét autóban egy-egy férfi és egy-egy nő ült. A kék autóból a tűzoltók egy személyt emeltek ki, rajta kívül még hárman megsérültek, a mentők mindannyiukat kórházba szállították. Az ütközéstől a vad az útszéli árokba csapódott, ahol elpusztult. A helyszínelés és a mentés idejére, szakaszosan teljesen lezárták az 5-ös főút érintett szakaszát.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Frontálisan ütközött össze két személyautó az 5-ös főút Városföld és Kecskemét közötti szakaszán – közölte a katasztrófavédelem. A baleset következtében az egyik járműbe egy ember beszorult, őt a kecskeméti hivatásos tűzoltók szabadítják ki. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol forgalomkorlátozásra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában