bűnügy

2021.11.12. 08:15

Börtönbüntetésre ítélték az élettársa halálát okozó kecskeméti asszonyt

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványának megfelelően a Szegedi Ítélőtábla helyben hagyta az elsőfokú bíróság azon ítéletét, melyben a vádlottal szemben halált okozó testi sértés bűntette miatt 3 év 6 hónap szabadságvesztés és 3 év közügyektől eltiltás kiszabására került sor – olvasható a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség sajtóközleményé.

baon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A középkorú, kecskeméti nő 2019-ben Húsvétkor egész napos közös italozást követően, ismeretlen okból kialakult konfliktus során, egy hosszú pengéjű késsel combon szúrta élettársát, aki a verőér sérülése miatt rövid időn belül elvérzett. A helyszínre érkező mentősök már csak a férfi halálának beálltát tudták megállapítani.

A vádlott nem ismerte be cselekménye elkövetését, ő és védője fellebbezéssel éltek az elsőfokú ítélet ellen, azonban a másodfokú eljárásban, egyetértve a fellebbviteli főügyészség indítványával, a Szegedi Ítélőtábla helyben hagyta az elsőfokú bíróság ítéletét.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában