kék hírek

2021.07.28. 16:41

Felfegyverkezve rabolt ki egy dohányboltot a kecskeméti férfi

Néhány nappal ezelőtt a pánikgomb megnyomása jelezte a rendőröknek, hogy sürgősen az egyik kecskeméti dohányboltba kell vonulniuk.

baon.hu

Forrás: police.hu

A helyszínre érkező járőröket a rémült alkalmazott fogadta, aki elmondta, hogy kiérkezésük előtt megfenyegette egy vásárló: ha nem ad neki cigarettát, megszurkálja – olvasható a rendőrségi közleményben. A férfi aznap többször is megjelent a dohányboltban.

Először egy whiskyt kért, de nem volt készleten, így távozott. Nem sokkal később visszament, és 10 doboz cigarettát követelt az eladótól, aki látta a férfi zavart viselkedését, ezért közölte vele, hogy csak a fizetést követően szolgálja ki.

Ekkor a vevő „ha nem adod ide, akkor megszurkállak” kijelentést tette, miközben a kezét végig a zsebébe tartotta. A riadt eladó megnyomta a pánikgombot, majd hátrált a férfitól, aki ezután távozott.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai eljárást indítottak a helyi lakossal szemben, majd a nyomozás eredményeként őrizetbe vették a keddi napon. A feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök felfegyverkezve elkövetetett rablás bűntettének kísérlete miatt. A 27 éves kecskemétitől nem áll messze az erőszak, korábban egy hozzátartozóját bántalmazta, ezért súlyos testi sértésért is felelnie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában