kék hírek

2021.07.09. 12:47

Ezek voltak a legfőbb rendőri intézkedések megyénkben

Mutatjuk, melyek voltak az elmúlt nap legfőbb rendőri intézkedései Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Forrás: police.hu

Határsértés

Mint azt a rendőrségi közleményben írják, a Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások csütörtök 0 óra és 24 óra között 21 esetben összesen 71 határsértőt tartóztattak fel Hercegszántó, Kelebia, Bácsbokod, és Bácsalmás közigazgatási területén. A külföldiek sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, így a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány további 59 illegális migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

Bűncselekmény, szabálysértés

Csütörtökön a járőrök és nyomozók 3 személyt fogtak el, és további tizenegy előállításáról intézkedtek. Tízen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Készenléti Rendőrség járőrei 16 óra 30 perckor egy 22 éves férfit igazoltattak Tompa belterületén. Az intézkedés során kiderült, hogy a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el a férfivel szemben.

Tíz perccel később Kalocsa belterületén a körzeti megbízott egy 21 éves helyit vont intézkedés alá, akivel szemben hogy a járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el. A férfit fogdára szállították.

Baleset

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 könnyű és 1 súlyos személyi sérüléssel járó, valamint 7 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kecskemét belterületén kerékpárjával közlekedett egy 60 éves helyi lakos, aki haladása során – figyelmetlenségből – elütött egy gyalogosan közlekedő 79 éves férfit. A gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérüléseket szenvedett.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában