galériával

2021.05.07. 22:00

Fának rohant egy autó Kiskunhalas közelében

A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók emeltek ki egy embert az összetört gépjárműből, miután letért az útról és fának ütközött.

Pozsgai Ákos

Fotó:

A baleset az 53-as főúton történt kora este Kiskunhalas és Balotaszállás között. A helyszínre három mentőautót is riasztottak, valamint a kiskunhalasi tűzoltók vonultak egy fecskendő gépjárművel és egy műszaki mentővel.

Helyszíni információink szerint a Balotaszállás irányába haladó Suzuki vezetője egy enyhén balra ívelő kanyarban kisodródott a vizes úton a jobb oldali padkára, ahol az árokba hajtott és egy fának csapódott.

Egy személy a roncsok közé szorult, őt a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók szabadították ki. Előbb eltávolították a gépkocsi tetejét és levágták az egyik ajtaját, utána emelték ki a sérültet és adták át a mentőknek. Úgy tudjuk, hogy egy 40 éves balotaszállási nő sérült meg a balesetben, akit a mentők a kórházba szállították. A műszaki mentést végző tűzoltók áramtalanították az autót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában