galériával

2021.05.02. 06:01

Élelmiszert szállító kamion borult fel az 54-es főúton

Felborult egy nyergesvontató az 54-es számú főút 33-as kilométerében. A helyszínelés és a műszaki mentés délután befejeződött, ezért a rendőrök 15 óra 19 perckor feloldották az útlezárást.

Pozsgai Ákos

Fotó:

9:19

A rendőrségi helyszínelés véget ért, de továbbra is teljes szélességében zárva az út. A kamionmentő megérkezett, de a műszaki mentést nem tudják megkezdeni. A kamiont üzemeltető kereskedelmi áruházlánc képviselője a helyszínen van, tőle megtudtuk, hogy mentesítő teherautókat várnak, amelyekbe később megkezdik az áru átpakolását. Ez vélhetően több órát vesz igénybe és csak utána kezdődhet a kamion talpra állítása. A teljes útzár így várhatóan még órákig tart.

A jármű sofőrje, akit a mentők a kiskunhalasi kórházba szállítottak, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, több bordája eltört, és a tüdeje is megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök 15 óra 19 perckor feloldották az útlezárást.

8:10

Eddig tisztázatlan körülmények között felborult egy nyergesvontató az 54-es számú főút 33-as kilométerében május 2-án 4 óra körül. Az elsődleges információk szerint a baleset következtében a sofőr megsérült, őt a mentők a Kiskunhalasi Kórházba szállították.

A jármű elfoglaltja mindkét fogalmi sávot, ezért a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőröl lezárták a főutat. Az érintett útszakaszon közlekedőket Soltvadkertnél és Jakabszállásnál – Páhi, Izsák, Orgovány útvonalra – elterelik. Az élelmiszert szállító kamionhoz mentesítő járat érkezik, amelybe átpakolják a szállítmányát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában