frissítve / galériával

2021.04.07. 16:38

Két autó karambolozott Kiskunfélegyházánál

Baleset történt Kiskunfélegyházánál szerda délután.

baon.hu / Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (17:40):

Ketten sérültek meg, amikor két személyautó frontálisan ütközött Kiskunfélegyházán, az M5-ös autópálya felhajtójánál.

Jászszentlászló felé haladt a szürke autó, amikor a szemből érkező kék autó épp az autópályára akart felhajtani, ekkor ütköztek frontálisan. A nagy erejű ütközéstől mindkét jármű az út szélére sodródott. Az autókban csak a sofőrök ültek, a mentők mindkettőjüket kórházba szállították. A kék színű gépkocsi az ütközéstől kigyulladt, és egy arra haladó kamion vezetője – a rendőrség kérésére – poroltóval oltotta el a tüzet. A karambolban mindkét gépkocsi totálkárosra tört. A helyszínelés és a mentés idejére félpályán volt útzár az érintett szakaszon.

Korábban írtuk:

Két személyautó ütközött össze Kiskunfélegyháza térségében, az 5402-es út 8-as kilométerénél, az M5-ös autópálya felhajtója közelében – közölte a katasztrófavédelem. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon a mentés idejére a fél útpályát lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában