galériával

2021.04.15. 15:27

Egy autóbusz és két személyautó ütközött Nyárlőrinc közelében

A tűzoltók feszítővágó és emelőpárna segítségével szabadították ki az egyik, árokba borult autó utasait.

Donka Ferenc

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy autóbusz és két személygépkocsi a 44-es számú főút 15-ös kilométerénél csütörtökön 14 óra 30 perc körül. Az elsődleges információk alapján a balesetben több személy megsérült.

Információnk szerint Kecskemét felől haladt az autóbusz, amikor az egyik autó elkezdte előzni, közben a másik autó is előzésbe kezdett, ekkor ütközött össze a három jármű. Az ütközés következtében az egyik autó árokba borult. A kecskeméti hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez.

A tűzoltók feszítővágó és emelőpárna segítségével szabadítják ki az árokba borult autó utasait. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Az autóbuszon három utas volt, ők nem sérültek meg. Az egyikük elmondta, hogy csak a nagy csattanásra lett figyelmes, pedig épp zenét hallgatott a fülhallgatóján. A helyszínelés és a mentés idejére, több órára teljesen lezárták a 44-es főút érintett útszakaszát.

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat, és a forgalmat a 4622-es számú úton keresztül Szentkirály felé terelték. A helyszínelés és a műszaki mentés este 18:42-kor befejeződött, ezért a rendőrök feloldották az útlezárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában