galériával

2021.03.06. 12:51

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M5-ös autópályán, Lajosmizsénél

Szeged felé haladt a Németországból hazafelé tartó vendégmunkás az autóval, amikor valószínű elaludt és két szalagkorlátnak is nekicsapódott.

Donka Ferenc

13:46 FRISSÍTÉS

Helyszíni információink szerint vendégmunkás autója csapódott szalagkorlátnak az M5-ös autópályán Lajosmizse határában. Szeged felé haladt a Németországból hazafelé tartó vendégmunkás az autóval, amikor valószínű elaludt és két szalagkorlátnak is nekicsapódott. Az autót vezető fiatal férfi kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet. A kiérkező tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, ami teljesen összetört, majd drótkötéllel levontatták a sztrádáról. Információnk szerint egy magyar autószállító tréleres adott láthatósági mellényt a vendégmunkásnak, hogy el ne üssék a pályán. A baleset miatt hatalmas torlódás alakult ki, az amúgy is nagy forgalmú M5-ös Szeged felé vezető oldalán.

12:51

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében, a 63-as kilométerszelvénynél szombat délben. A balesethez a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították, majd drótkötél segítségével levontatták az útról a járművet. A helyszínen rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában