galériával frissítve

2021.03.12. 08:33

Kigyulladt gázpalack miatt érkezett mentőhelikopter egy kécskei házhoz

A mentőhelikopter egy idős nőt szállított kórházba, amikor kigyulladt egy gázpalack Tiszakécskén egy lakóházban, a Tavasz utcában.

Donka Ferenc

Friss információk:

12:11

Helyszíni információink szerint az idős asszony a szomszédjához szaladt át szólni, hogy azonnal hívja a tűzoltókat. A tűzoltók kiérkezése előtt még kihozta az égő palackot az épületből.

Az egység egy vízsugárral megfékezte a lángokat, és a palackot is visszahűtötték. A tűzesethez mentőhelikoptert is riasztottak, ami a 70 év körüli asszonyt egy budapesti kórházba szállította. Úgy tudjuk, hogy a ruhája és az arca égett meg. A műveleti szolgálat is a helyszínen volt, az eset körülményeit tovább vizsgálják.

Korábban írtuk:

08:33

Meggyulladt egy gázpalack egy lakóházban, a tiszakécskei Tavasz utcában – áll a katasztrófavédelem közleményében. A városi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt kihozták a palackot az épületből, amely kormozódott a tűzben. Az egység egy vízsugárral megfékezte a lángokat, jelenleg a palackot hűtik. Az esethez a társhatóságok mellett egy mentőhelikopter is érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában