kék hírek

2021.03.20. 09:07

Bíróság elé állhat a kecskeméti fegyveres rabló

A 23 éves gyanúsított fejét egy arcmaszkkal eltakarva, egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében követelte a bevételt egy kecskeméti bolt eladójától.

baon.hu

Forrás: police.hu

A gyanú szerint G. Péter február 24-én délután bement egy kecskeméti kisboltba, ahol fejét egy arcmaszkkal eltakarva, egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében a bevételt követelte az eladótól. A sértett a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő készpénzt a tettesnek, aki zsákmányával együtt elmenekült a helyszínről – olvasható a rendőrségi tájékoztatásban.

Az ismeretlen rablót a rendőrök egy napon belül azonosították, őt elfogatóparancs alapján egy budapesti panzióban fogta el a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége.

A nyomozók átkutatták a férfi szobáját, ahol megtalálták a rabláshoz használt gáz- és riasztófegyvert, valamint a tettes által viselt arcmaszkot.

A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ügyében a főkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat – bíróság elé állítási javaslattal – a napokban adták át az ügyészségnek.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában