GALÉRIÁVAL

2020.12.01. 14:08

Három baleset történt egy helyen, egy autó kiégett Bordány mellett

Kedd hajnalban, Bordány közelében három baleset is történt egymás után a sűrű ködben. Nem sokon múlt, hogy további két baleset is legyen. Összesen öt autó tört össze a jeges úton, egy az ütközéstől kigyulladt és teljesen kiégett. Két embert vittek a mentők kórházba.

Pozsgai Ákos

A baleset az 5408-as úton történt hajnali fél öt tájban, amikor előbb egy Ford és egy Opel ütközött egymással a sűrű ködben, majd nem sokkal később beléjük rohant egy Renault személyautó is a jégpáncéllá változott úton.

Az ütközés után az Opel kigyulladt, de a gépkocsit vezető nőt időben ki tudták menteni a járműből. Három tűzoltó egység és több mentőautó érkezett a helyszínre. A mentők végül két embert szállítottak kórházba. A tűzoltók eloltották a kiégett személyautót és áramtalanították a másik két összetört gépkocsit.

Még tartott a baleseti helyszínelés, amikor az esettől néhány méterre másik két autó is egymásba csúszott. Mindkét jármű összetört, külön helyszínelésre azonban nem volt szükség, mert személyi sérülés nem történt, a járműtulajdonosok meg tudtak állapodni a károk rendezésében.

Ezt követően kis híján múlt, hogy újabb két autó is belerohanjon az összetört roncsokba, mert a csúszós, jeges úton csak nehezen tudtak megállni. A rendőrség azt kéri a jármű vezetőktől, hogy figyeljenek a téliesre fordult időjárás miatt megváltozott útviszonyokra, körültekintően vezessenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában